Tarieven

Kwaliteit voorop

Vertaalbureau Signifiant is zeker niet de duurste aanbieder op de vertaalmarkt. Voor absolute bodemprijzen bent u bij ons evenmin aan het juiste adres. Wij staan voor kwaliteit en zoals bij alle producten en diensten hangt er ook aan hoogwaardig vertaalwerk een prijskaartje. Onze tarieven zijn alleszins marktconform en gelet op de aandacht voor een hoogwaardige vertaling krijgt u beslist waar voor uw geld.

Bij Signifiant krijgt u geen vertaling die voor 90% door Google - Translate is gegenereerd. Dat kunt u tenslotte ook zelf. Zelfs met een snelle correctieronde leidt dit namelijk niet tot een goede en betrouwbare vertaling maar tot slecht lopende zinnen, spel- en grammaticafouten, en vertalingen die inhoudelijk niet correct zijn en de boodschap niet helder overbrengen. Als u geen genoegen neemt met zo´n Google-vertaling, bent u bij ons aan het juiste adres. Vertaalwerk is tenslotte meer dan alleen woorden in een andere taal omzetten: inzicht en gevoel voor het onderwerp en de taal zijn onmisbaar.

Tarieven vertalen

Signifiant heeft ervaring met het vertalen van teksten van en naar het Engels, en vanuit het Frans, zowel in de publieke als de commerciële sector. Wij vertalen tegen een zeer redelijk tarief. Het tarief per woord is afhankelijk van de aard en omvang van de vertaling. Omdat de vertalingen van Signifiant maatwerk zijn kunnen wij niet één vast tarief hanteren. Afhankelijk van de opdracht en in overleg met de opdrachtgever kan ook een uurtarief afgesproken worden. Wij vertellen u hier graag meer over, dus neemt u zeker contact met ons op of vraag een offerte aan.

Tarieven correctiewerk

Signifiant staat ook voor u klaar voor correctie van teksten in het Engels en het Nederlands. Wij begrijpen uw behoefte aan teksten met goedlopende zinnen en een foutloze spelling en grammatica. In de regel brengen we hier een vast uurtarief in rekening. In overleg kan ook een vast bedrag voor de opdracht overeengekomen worden. Wij vertellen u hier graag meer over, dus neemt u zeker contact met ons op of vraag een offerte aan.horblack (1K)

Copyright © 2009-2014 Signifiant vertalingen en correctiewerk

.