Privacy

Voor Signifiant vertalingen en correctiewerk staat het belang van de klant te allen tijde centraal. Signifiant respecteert de privacy van alle gebruikers van de signifiant.nl site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen om u van dienst te kunnen zijn, uitsluitend met uw toestemming. Signifiant zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal altijd de vertrouwelijkheid van uw gegevens en de door u geleverde documenten respecteren en bewaken.

Signifiant gebruikt de gegevens van klanten om de volgende diensten te leveren:

  • Als u een order plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw order uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van onze diensten. Als u hier niet langer prijs op stelt zullen we dit altijd respecteren. Dit kunt u aangeven via een email naar
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Deze gegevens zijn niet naar de bezoeker te herleiden.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Signifiant, dan kunt u contact met ons opnemen. We helpen u graag als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen.

Versie oktober 2010
horblack (1K)

Copyright © 2009-2014 Signifiant vertalingen en correctiewerk

.